Hapi 1

Blej Coca-Cola të freskët 1.25L dhe 2L me kapak promocional në dyqanin e preferuar

Hapi 2

Ruaj dhe mbledh kapakët promocional nga paketimet Coca-Cola

Coca-Cola dhe Coca-Cola Zero 1.25L dhe 2L marrin pjesë në programin e besnikërisë

Hapi 3

Plotëso broshurën dhe ndërro atë me kapakët promocional për dhuratat në njërin nga lokalet e zgjedhura.

Lista e dhuratave dhe numri i kapakëve promocional të nevojshëm për çdo dhuratë mund të gjenden këtu

Dhurata

Grirëse

Me një shtypje të lehtë të grirëses, përmes formës kompakte dhe prerëseve te dyfishta grirja e pemëve, perimeve, mishit dhe frutave arrore bëhet shumë e lehtë. Fuqia maksimale e motorit: 400W, me turbo buton për fuqi shtesë. Vëllimi i enës për grirje është 0.5L me mbajtëse të gomës për stabilitet.

Kapakë të nevojshëm: 32

Ngrohëse uji

Rotacioni 360 shkallë mundëson perdorim sa më efikas dhe të lehtë të aparatit. Nuk do keni më ngaterresë të kabllos pasi që bazamentin mund ta vendosni në cilëndo anë. Vëllimi I enës është 1,7L , ndërsa fuqia e ngrohësit është 1.850 W. Ngrohësja e ujit tregon nivelin e ujit, ka filter ndërrues të gëlqeres, fikje automatike gjatë vlimit si dhe mbrojtje të punës pa ujë.

Kapakë të nevojshëm: 29

Coca-Cola Tenxhere e vogël

Me kualitet të lartë, enë e emaluar me kapak të qelqit, thellësia 104mm, diametri 16cm, vëllimi 2,2L, e qëndrueshme ndaj temperaturave të larta dhe ndaj gërvishtjeve, me sipërfaqe te lëmueshme dhe stabile dhe me qelq të zier, e cila parandalon mbledhjen e bakterieve dhe mundëson pastrimin dhe mirëmbajtjen e lehtë. Ideale për përgatitjen dhe ngrohjen e ushqimit.

Kapakë të nevojshëm: 21

Coca-Cola Tenxhere e madhe

Me kualitet të lartë, enë e emaluar me kapak të qelqit, thellësia 110mm, diametri 24cm, vëllimi 5,3L, e qëndrueshme ndaj temperaturave të larta dhe ndaj gërvishtjeve, me sipërfaqe te lëmueshme dhe stabile dhe me qelq të zier, e cila parandalon mbledhjen e bakterieve dhe mundëson pastrimin dhe mirëmbajtjen e lehtë. Ideale për përgatitjen dhe ngrohjen e ushqimit.

Kapakë të nevojshëm: 20

Coca-Cola Tenxhere e vogël

Me kualitet të lartë, enë e emaluar me kapak të qelqit, thellësia 104mm, diametri 16cm, vëllimi 2,2L, e qëndrueshme ndaj temperaturave të larta dhe ndaj gërvishtjeve, me sipërfaqe te lëmueshme dhe stabile dhe me qelq të zier, e cila parandalon mbledhjen e bakterieve dhe mundëson pastrimin dhe mirëmbajtjen e lehtë. Ideale për përgatitjen dhe ngrohjen e ushqimit.

Kapakë të nevojshëm: 15

Set enësh plastike me mbyllje hermetike

Falë harkut të silikonit që është I shtrirë përgjatë skajit të enës, sistemit më të avancuar të mbylljes është mundësuar mbyllja hermetike e cila e parandalon rrjedhjen. Falë kësaj ju mund të ruani ushqimet tuaja të freskëta për një periudhë më të gjatë.kohore. Mund të pastrohet në enëlarese. Kompleti permban 3 enë të dimenzioneve: 340 ml, 650ml dhe 1,2L.

Kapakë të nevojshëm: 7

Pikat e mbledhjes

“Këtu mund të gjeni vendin ku mund të merrni dhuratën për kapakët e mbledhur” 

 • PRISHTINE
  Emri Rruga Qyteti
  Albi Mall Narti Binaku67 PRISHTINE
  MAXI NN XHELADIN HANA 36 A PRISHTINE
  MAXI NN VETERNIK PRISHTINE
  VIVA FRESH NN ISH HOTEL BACI ULPIANE PRISHTINE
  SUPER VIVA 2 ZONA INDUSTRIALE GRAND STORE PRISHTINE
  Emona City NN RR.BAJRAM KELMENDI PRISHTINE
  Emona NN RR.BAJRAM KELMENDI PRISHTINE
  ALBI NN TE PARKU I QYTETIT PRISHTINE
  ALBI NN VETERNIK PRISHTINE
  ALBI NN R.STATOVCI PRISHTINE
  VIVA FRESH NN VETERRNIK PRISHTINE
  VIVA FRESH NN VETERNIK PRISHTINE
  VIVA FRESH 39 ABDYL FRASHERI PRISHTINE
  MAXI NN RRUGA B MATI 1 PRISHTINE
  MAXI NN ZIJA SHEMSIU PRISHTINE
  MAXI NN RR.BAJRAM KELMENDI PRISHTINE
  MAXI NN HENRI DUNEN PRISHTINE
  VIVA FRESH BB RR. BRRETHI I TRET PRISHTINE
  VIVA FRESH NN RR.FADIL HOXHA PRISHTINE
  ALBI NN A.DACI-B.DIELLIT PRISHTINE
  ALBI NN R.STATOVCI PRISHTINE
  VIVA FRESH NN BREGU DIELLIT PRISHTINE
  SUPER VIVA 15 RR. NAZIM GAFURRI PRISHTINE
  Interex 87 RR.ISMAIL QEMALI PRISHTINE
  ALBI NN TE HOTEL SIRIUS PRISHTINE
  SUPER VIVA 29 LAGJA ULPIANA PRISHTINE
  SUPER VIVA 22 LAGJA SPITALIT, MATI 1 PRISHTINE
  ALBI NN 1 TETORI PRISHTINE
  VIVA FRESH NN RR. MATI 1 PRISHTINE
  MAXI NN LAGJJA NIC PRISHTINE
  MAXI NN ARMEND DACI BREGU DIELLIT PRISHTINE
  MAXI NN RR.GAZMEND ZAJMI PRISHTINE
  VIVA FRESH NN RRUGA ILAZ KODRA PRISHTINE
  MAXI 34 RR REXHEP LUCI PRISHTINE
  Emona City 12 RR.PERANDORI DIOKLECIAN PRISHTINE
  Emona City NN RR.ILAZ KODRA PRISHTINE
  ALBI NN BARDHOSH PRISHTINE
  ALBI NN PRISHTINE PRISHTINE
  ALBI NN RRUGA BILL KLINTON PRISHTINE
  ELIAB NN LEK DUGAGJINI PRISHTINE
  ETC NN ZONA INDUSTRIALE PRISHTINE
  VIVA FRESH NN RR.LIDIJA E PRIZRENIT PRISHTINE
  MAXI NN RR.AHMET KRASNIQI PRISHTINE
  VIVAFRESH 30 NN RR 27 NENTORI PRISHTINE
  VIVA FRESH NN KROI I BARDHE PRISHTINE
  ETC N/N KODRA TRIMAVE PRISHTINE
  VIVA FRESH N/N DARDANIA PRISHTINE
  VIVA FRESH NN LAGJJA ARBERI ( ISH DRAGODAN) PRISHTINE
  ALBI NN ARBERI PRISHTINE
  SUPER VIVA N/N ZONA INDUSTRIALE PRISHTINE
  MAXI NN AHMET KRASNIQI ARBERI PRISHTINE
  VIVA FRESH NN RR UKSHIN HOTI ( LAKRISHT) PRISHTINE
  VIVA FRESH NN KODRA TRIMAVE RR.VELLEZRIT FAZLI PRISHTINE
  MAXI NN RR. UCK PRISHTINE
  MAXI NN KALABRI 1 PRISHTINE
  VIVA FRESH NN RR.B BANESAT E KAWA GROUP PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS 39 ZAGREBIT PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN DARDANI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS N/A RR.LEK DUGAGJINI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS N/A LEK DUKAGJINI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN ZAGREBIT PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN EDUARD LIRI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN LIDHJA E PRIZRENIT PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN G ZAJMI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN A.HAJRULLAHU PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN G.ZAJMI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN MATI 1 PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN VETERNIK PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN LAGJIA E SPITALIT PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS N/A LAGJJA MARIGONA PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN I.KONUSHEVCI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN PERANDORI JUSTINJAN PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN N.GAFURRI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN ALI PASHË TEPELENA PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN AGIM RAMADANI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN R.GASHI PRISHTINE
  MERIDIAN EXPRESS NN KALABRIA PRISHTINE
 • DEQAN
  Emri Rruga Qyteti
  VIVA FRESH NN LUAN HAJRADINAJ DEQAN
  ETC NN DEQAN DEQAN
 • FERIZAJ
  Emri Rruga Qyteti
  SUPER VIVA NN BAJRAM&GURSEL SYLEJMANI FERIZAJ
  VIVA FRESH NN ENVER TOPALLI FERIZAJ
  SUPER VIVA NN BRAHIM ADEMI FERIZAJ
  ELIAB NN REXHEP BISLIMI FERIZAJ FERIZAJ
  ETC NN DRITON ISLAMI FERIZAJ
  VIVA FRESH NN Deshmoret e Kombit FERIZAJ
  VIVA FRESH NN REXHEP BISLIMI FERIZAJ
  VIVA FRESH NN NAIM BEKA FERIZAJ
  SUPER VIVA NN MAGJISTRALJA FERIZAJ-PRISHTINE FERIZAJ
  SUPER VIVA NN D KOMBIT FERIZAJ
  VIVA FRESH NN NN RR. AHMET KAQIKU FERIZAJ
  ELIAB NN MAGJISTRALA PRISHTINE-SHKUP FERIZAJ
  MERIDIAN EXPRESS NA 12 QERSHOR FERIZAJ
  MERIDIAN EXPRESS N/A D.E KOMBIT FERIZAJ
 • FUSHE KOSOVE
  Emri Rruga Qyteti
  Interex NR.14 RR ELEZ BERISHA FUSHE KOSOVE
  ALBI BB RR SHEFKI KULETA FUSHE KOSOVE
  VIVA FRESH NN RR DARDANIA FUSHE KOSOVE
  SUPER VIVA NN RR LIDHJA E PEJES FUSHE KOSOVE
  SUPER VIVA N/N RR. NENA TEREZE FUSHE KOSOVE
  ALBI N/A RR DARDANIA FUSHE KOSOVE
  SUPER VIVA NN ISH RUGOVA FUSHE KOSOVE
  VIVA FRESH NN MAGJISTRALE FUSHE KOSOVE
 • GJAKOVE
  Emri Rruga Qyteti
  Emona City NN NEN TEREZA GJAKOVE
  ETC NN NENA TEREZA GJAKOVE
  VIVA FRESH NN RR. UCK GJAKOVE
  MERIDIAN EXPRESS NN MARIN BARLETI GJAKOVE
  MERIDIAN EXPRESS NN ANTON QETA GJAKOVE
  MERIDIAN EXPRESS NN ISMAIL QEMAILI GJAKOVE
 • GJILAN
  Emri Rruga Qyteti
  AGMIA N/N MARIJE SHLLAKU GJILAN
  ETC NN RRUGA E PRESHEVES ISH KOMBIN TEX GJILAN
  VIVA FRESH NN NN RRUGA E PRISHTINES GJILAN
  VIVA FRESH NN GAVRAN NAQIF TETOVA GJILAN
  Interex NN KOMPLEKSI AFARIST GJILAN
  VIVA FRESH NN NN KOMPLEKSI AFARIST GJILAN
  MERIDIAN EXPRESS NN ADEM JASHARI GJILAN
  MERIDIAN EXPRESS NN AGIM RAMADANI GJILAN
  MERIDIAN EXPRESS NN RR.GJINOLLVE GJILAN
  MERIDIAN EXPRESS NN GAVRAN GJILAN
 • GRACANICA
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN PUT ZA LAPLJE SELO GRACANICA
 • ISTOG
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN ISTOG I POSHTEM ISTOG
 • JUNIK
  Emri Rruga Qyteti
  ETC JUNIK NN QENDRA TE RETHI JUNIK
 • KACANIK
  Emri Rruga Qyteti
  VIVA FRESH NN VLLEZRIT CAKA KACANIK
 • KAMENICE
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN ADEM JASHARI KAMENICE
  VIVA FRESH NN TREGU I QYTETIT KAMENICE
 • KLINE
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN ABEDIN REXHA KLINE
 • LIPJAN
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN RRUGA E SHQIPERISE LIPJAN
  Interex NN LIPJAN LIPJAN
  SUPER VIVA NN RR. GJ.K. SKENDERBEU LIPJAN
  VIVA FRESH NN RRUGA PRISHTINES LIPJAN
 • LLAPUSHNIK GLLOGOC
  Emri Rruga Qyteti
  JORA CENTER SHPK NN E80 MAGJ.PRISHTINE - PEJE LLAPUSHNIK GLLOGOC
 • MALISHEVE
  Emri Rruga Qyteti
  VIVA FRESH NN RR. TE SHESHI MALISHEVE
 • MITROVICE
  Emri Rruga Qyteti
  Emona City NN ADEM RAMADANI MITROVICE
  BAMEX N/N DRITON VELIU MITROVICE
  BAMEX NN DRITON VELIU MITROVICE
  VIVA FRESH NN SHUPKOVC MITROVICE
  ETC NN BISLIM BAJGORA MITROVICE
  Emona City NN RR. ADRIATIKU MITROVICE
  MERIDIAN EXPRESS NN BRIG 142 MITROVICE
 • PEJE
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN ZONA INDUSTRIALE PEJE
  Interex NN ISH KOMBINATI I DRURIT PEJE
  ETC 2 NN SELMAN LAJQI PEJE
  VIVA FRESH NN MAGJISTRALJA PRISHTINE-PEJE PEJE
  MAXI NN W CLARK PEJE
  MERIDIAN EXPRESS NN M.TEUTE PEJE
 • PODUJEVE
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN SKENDERBEU PODUJEVE
  Interex N/N ZAHIR PAJAZITI PODUJEVE
  VIVA FRESH NN RR. AGRON RRAHMANI PODUJEVE
 • PRIZREN
  Emri Rruga Qyteti
  Emona City NN FSHATI KORISH PRIZREN
  ETC NN WILLIAM WOKER PRIZREN
  ELKOS N/N ZONA INDUSTRIALE PRIZREN
  VIVA FRESH NN NN RR.TIRANES PRIZREN
  Emona City NN WILLIAM WOCER PRIZREN
  VIVA FRESH NN ZAHIR PAJAZITI PRIZREN
  SUPER VIVA NN WILLIAM WALKER (TE FATONI) PRIZREN
  SUPER VIVA N/N ORTAKOLL PRIZREN
  SUPER VIVA N/N BAZHDARHANE PRIZREN
  SUPER VIVA N/N LAGJJA DARDANIA PRIZREN
  SUPER VIVA N/N QENDER SHADERVAN PRIZREN
  VIVA FRESH NN EDIT DURHAM PRIZREN
  MERIDIAN EXPRESS NN DARDANI PRIZREN
  MERIDIAN EXPRESS N/N DE RADA PRIZREN
 • RAHOVEC
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN RR.TRANZITE RAHOVEC
  VIVA FRESH NN UQK RAHOVEC
  SUPER VIVA NN RR. XHELAL HAJDA RAHOVEC
 • SHTIME
  Emri Rruga Qyteti
  VIVA FRESH NN RRUGA TIRANES SHTIME
  ELIAB N/N RR TIRANA SHTIME
 • SKENDERAJ
  Emri Rruga Qyteti
  QTA-ARJETA NN HAMIT JASHARI SKENDERAJ
  Emona City NN SHESHI ADEM JASHARI SKENDERAJ
 • THERANDE
  Emri Rruga Qyteti
  SUPER VIVA NN ENDRIT KAVAJA THERANDE
  VIVA FRESH NN RR. PRIZRENIT THERANDE
  ETC N/N THERANDE THERANDE
 • VITI
  Emri Rruga Qyteti
  ETC NN RRUGA E PRESHEVES VITI
  VIVA FRESH NN NN RRUGA E PRESHEVES VITI
 • VUSHTRRI
  Emri Rruga Qyteti
  Emona City NN RR.GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEU VUSHTRRI
  Emona City NN RR.ARSIM MUZAQI VUSHTRRI
  ETC NN MAGJISTRALJA PRISHTINE-MITROVIC VUSHTRRI
  Emona City NN RR.ADEM JASHARI VUSHTRRI
  VIVA FRESH N/N ADEM JASHARI VUSHTRRI
 • XERXE
  Emri Rruga Qyteti
  SUPER VIVA NN MAGJISTRALJA PRIZREN-GJAKOVE XERXE
Lista e plotë në pdf

Më shumë detaje në linjën tonë telefonike 038-540690